17 Απρ 2018

Στην εκπομπή του Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου!


Την Πέμπτη 12 Απριλίου καλεσμένοι στην εκπομπή του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, στη συχνότητα της ΕΡΤ Ηρακλείου, ήταν μαθητές, γονέας και εκπαιδευτικός του 47ου Δημοτικού Σχολείου.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές Μιχάλης Φαρσάρης (Ε' τάξη), Γιάννης Χατζηπαντελίδης (ΣΤ' τάξη), ο κ. Παναγιώτης Χατζηπαντελίδης και ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής Νίκος Χουρδάκης.

Οι μαθητές παρουσίασαν με ωριμότητα τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους για το θέμα της χρήσης του Διαδικτύου, ενώ σημαντικές ήταν οι αναφορές του κ. Χατζηπαντελίδη από την σκοπιά του γονέα. Ο κ. Χουρδάκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που γίνονται στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής για να αποκτήσουν τα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια  να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ενώ σημείωσε κάποια βασικά σημεία που πρέπει καθημερινά να προσέχουν τα παιδιά σε σχέση με τη χρήση του διαδικτύου.

Ευχαριστούμε την κα. Ψαρουδάκη, δημοσιογράφο και υπεύθυνη επικοινωνίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, για τη φιλοξενία.

Ακούστε την εκπομπή:

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης