22 Φεβ 2022

Εγγραφές στην Α' τάξη του Δημοτικού Σχολείου για το σχολικό έτος 2022-23









 

 Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022.

      Στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου εγγράφονται για το σχολικό έτος 2022-2023,  όσοι μαθητές/τριες  γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016. 

Η προσέλευση για την εγγραφή των παιδιών σας, θα γίνεται με ραντεβού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο, στο τηλέφωνο

 2810 323225.

          Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:

1.   Αίτηση Γονέα-Κηδεμόνα για την εγγραφή.

2.   Πιστοποιητικό γέννησης, θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το σχολείο.

3.  Το βιβλιάριο υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας θα σας δοθεί από το Σχολείο και θα μας το προσκομίσετε τον Σεπτέμβριο.

5. Αποδεικτικό στοιχείο στο οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή η οποία βρίσκεται εντός των ορίων της σχολικής περιφέρειας του σχολείου. (Λογαριασμός ΔΕΗ με όνομα παρόχου το ονοματεπώνυμο γονέα του μαθητή, έντυπο Ε1, ενοικιαστήριο  ή  άλλο έγγραφο που θα  μπορούσε να πιστοποιήσει τον  τόπο κατοικίας).

6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

 Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή του παιδιού σας.  Για να δείτε τον πολεοδομικό χάρτη της περιοχής του σχολείου πατήστε  εδώ.

 Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου, θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση - δήλωση.

Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α΄ τάξη προσκομίζοντας ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό - επίσημα μεταφρασμένο- καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών θα πρέπει να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά  έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/ 

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων (Απαραιτήτως μάσκα, αντισηπτικά  και απόσταση ασφαλείας)


 

 

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

 

                                                                                Aθηνά Κρητσωτάκη

 

 




























 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης