4 Νοε 2021

Επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και ορισμός υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνων



 Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας η κλήρωση για την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνων, ανάμεσα στους αριστούχους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Ο σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε ομόφωνα

1.Να γίνει κλήρωση στο κάθε ένα από τα τρία (3) τμήματα της ΣΤ΄ τάξης χωριστά, ώστε να επιλεγούν αρχικά οι τρεις (3) αριστούχοι μαθητές (ένας από κάθε τμήμα) και στη συνέχεια κλήρωση μεταξύ των τριών (3) αυτών μαθητών ώστε να επιλεγούν οι δύο (2) σημαιοφόροι, ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και ο άλλος από 1η Φεβρουάριου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Ο τρίτος μαθητής που δεν κληρώνεται ορίζεται παραστάτης στην πρώτη περίοδο.

2. Να γίνει κλήρωση στο κάθε ένα από τα τρία (3) τμήματα χωριστά, ώστε να επιλεγούν από κάθε τμήμα τέσσερις (4) αριστούχοι μαθητές και στη συνέχεια κλήρωση μεταξύ των δώδεκα (12) αυτών μαθητών, ώστε να επιλεγούν τέσσερις (4) παραστάτες για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και  πέντε (5) παραστάτες από 1η Φεβρουάριου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους και ένας (1) υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου  για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και ένας (1) υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου από 1η Φεβρουάριου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Ο δωδέκατος μαθητής θα είναι ο πρώτος επιλαχών.

Στην κλήρωση  συμμετείχαν  όλοι εκείνοι οι μαθητές και οι μαθήτριες,  που κατά το προηγούμενο σχολικό έτος είχαν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας, υπολογιζόμενου και του κλασματικού του μέρους. Το κλασματικό μέρος αναφέρεται  στον ετήσιο γενικό μέσο όρο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην διαδικασία της κλήρωσης είναι οι παρακάτω:

Από το τμήμα ΣΤ1:Αμαργιωτάκης Ζαχαρίας, Αναστασάκη Αναστασία, Γεωργάκης Στυλιανός, Κολοβού Αλεξάνδρα, Κωνσταντάκη Δέσποινα,        Κωνσταντουλάκης Μάρκος, Λαμπράκης Κωνσταντίνος, Μποννώ Κούντριας Ιάσονας, Παπαδάκη Νίκη, Σταματάκης Κωνσταντίνος, Στρατογιαννάκης Μιχαήλ, Φαρσάρης Ζαχαράκης Χαράλαμπος, Χαιρέτη Αικατερίνη.

Από το τμήμα ΣΤ2:Βοσκάκης Άγγελος, Θανοπούλου Φαίδρα, Κουκάκης Γεώργιος, Κουτσαντωνάκη Ειρήνη, Λαυρενίδη Αντωνία, Μανίκα Μυρτώ, Παναγιωτάκη Αικατερίνη,  Παραδάκη Ιωάννα, Σπανάκης Ιωάννης, Σταυρουλάκης Γεώργιος, Στεφανάκη Βασιλεία, Τρευλάκη Αικατερίνη, Τσιγγενόπουλος Εμμανουήλ, Τσουλακίδης Δημήτριος

Από το τμήμα ΣΤ3:Βιτάλη Αργυρώ, Βροντάκης Γεώργιος, Γιαννακάκη Ευαγγελία, Κοκοσάλης Ιωάννης, Κουριδάκη Μαρία Αθηνά, Λημναίου Ειρήνη, Μπασούλη Ιωάννα, Τσικαλάκης Δημήτριος, Φουντάκη Φωτεινή, Χουρδάκης Γεώργιος, Χριστοδουλάκης Νικόλαος, Χριστοδούλου Κωνσταντίνος

     Κατά την κλήρωση  στην οποία ήταν παρόντες η Διευθύντρια, η Υποδιευθύντρια Α΄ του Σχολείου, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με τους δασκάλους τους, προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

 

Σημαιοφόρος 28ης Οκτωβρίου:

            Γιαννακάκη Ευαγγελία (ΣΤ3)

Παραστάτες 28ης Οκτωβρίου:

1.      Λαμπράκης Κωνσταντίνος (ΣΤ1)

 

2.      Παναγιωτάκη  Αικατερίνη (ΣΤ2)

 

3.      Σταματάκης Κωνσταντίνος (ΣΤ1)

 

4.      Λαυρενίδη  Αντωνία( ΣΤ2)

 

5.      Χαιρέτη Αικατερίνη (ΣΤ1)

Υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου

 

Αναστασάκη Αναστασία (ΣΤ1)

Σημαιοφόρος 25ης Μαρτίου:

         Σταυρουλάκης Γεώργιος (ΣΤ2)

Παραστάτες 25ης Μαρτίου:

  1. Μπασούλη Ιωάννα (ΣΤ3)

 

  1. Βροντάκης Γεώργιος ( ΣΤ3)

 

  1. Τσουλακίδης Δημήτριος(ΣΤ2)

 

  1. Τρευλάκη Αικατερίνη (ΣΤ2)

 

  1. Κουριδάκη Μαρία Αθηνά (ΣΤ3)

Υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου

 

            Στρατογιαννάκης Μιχαήλ (ΣΤ1)


Τέλος, αξίζει να συγχαρούμε όλους τους μαθητές, για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Σημασία έχει η ατομική προσπάθεια και βελτίωση του καθενός ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάθε κλήρωσης.

                                                                                                    Η  Δ/ντρια του Σχολείου

                                                                                                           Κρητσωτάκη Αθηνά

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης