1 Μαρ 2021

Εγγραφές Α' τάξη

 

 


Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου εγγράφονται για το σχολικό έτος 2021-2022,  όσοι μαθητές/τριες  γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015. 

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της αύξησης των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες παρακαλούμε η αποστολή των δικαιολογητικών να γίνεται ηλεκτρονικά στο email:  mail@47dim-irakl.ira.sch.gr .

Εάν αυτό δεν είναι εφικτό και μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις η εγγραφή  θα γίνεται με ραντεβού τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 11:30, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο, στο τηλέφωνο 2810 323225.

         Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:

1.   Αίτηση Γονέα-Κηδεμόνα για την εγγραφή (Υπάρχει στην ιστοσελίδα του σχολείου).

2.   Πιστοποιητικό γέννησης, θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το σχολείο.

3.  Το βιβλιάριο υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας θα σας δοθεί από το Σχολείο και θα μας το προσκομίσετε τον Σεπτέμβριο.

5. Αποδεικτικό στοιχείο στο οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή η οποία βρίσκεται εντός των ορίων της σχολικής περιφέρειας του σχολείου. (Λογαριασμός ΔΕΗ με όνομα παρόχου το ονοματεπώνυμο γονέα του μαθητή, έντυπο Ε1, ενοικιαστήριο  ή  άλλο έγγραφο που θα  μπορούσε να πιστοποιήσει τον  τόπο κατοικίας).

6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.


 Πατήστε εδώ για να βρείτε την αίτηση εγγραφής, τη σχετική εγκύκλιο καθώς και τον πολεοδομικό χάρτη της περιοχής του σχολείου Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου, θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση - δήλωση. 

Οι Διευθυντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες των Δημοτικών Σχολείων κάνουν δεκτές όλες ανεξαιρέτως τις αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση  των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 118139/Δ1/9-9-2020 Υ.Α.(Β 3838).

Οι αλλοδαποί μαθητές εγγράφονται στην Α΄ τάξη προσκομίζοντας ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό - επίσημα μεταφρασμένο- καθώς και όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά. 

Επισημαίνεται   ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών θα πρέπει να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά  έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)

https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/ 

Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων (Απαραιτήτως μάσκα, αντισηπτικά  και απόσταση ασφαλείας)

Η περιφέρεια του σχολείου μας φαίνεται  στο  χάρτη.

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης