27 Νοε 2020

Ταυτοποίηση στοιχείων μαθητή

Αγαπητοί γονείς, παρουσιάστηκαν  προβλήματα  ταυτοποίησης μαθητών κατά τη διάρκεια της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης σε διάφορα σχολεία. Οι εκπαιδευτικοί  θα πρέπει να γνωρίζουν το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας  που συμμετέχει στο μάθημα τους κάθε φορά, γι’ αυτό σας παρακαλούμε ο μαθητής/τρια να εισέρχεται στον σύνδεσμο του εκπαιδευτικού με το δικό του ονοματεπώνυμο και όχι κάποιου άλλου.

Εάν η σύνδεση σας  γίνεται  From my browser  πιο πριν θα πρέπει να γράφετε  το ονοματεπώνυμο του παιδιού. Εάν η σύνδεσή σας γίνεται από την εφαρμογή που έχετε κατεβάσει, τότε ακολουθείτε τα εξής βήματα:1) Πατάτε στον σύνδεσμο του εκπαιδευτικού 2) Πατάτε άνοιγμα στο πλαίσιο που εμφανίζεται (Αυτή η τοποθεσία προσπαθεί να ανοίξει το Cisco Webex Meeting)  3)Πατάτε στο μολυβάκι  αριστερά, όπου βρίσκεται το όνομα που χρησιμοποιείτε 4) Γράφετε το νέο ονοματεπώνυμο και το τμήμα σας 5) Next  6) Join meeting  7)Notify host.

Εάν συνδέεστε από κινητές συσκευές (κινητό ή τάμπλετ)

1) Πατάτε να ανοίξει η εφαρμογή του webex
2) Πάνω δεξιά πατάτε τις 3 τελείες
3) Πατάτε Settings
4) Πατάτε στο μολυβάκι δεξιά από το όνομα που χρησιμοποιείτε
5) Γράφετε το νέο ονοματεπώνυμο και τμήμα π.χ. Παπαδόπουλος Γιώργος Β2
6) Πατάτε done


Εάν έχετε ipad ή iphone, ανοίγετε την εφαρμογή του webex και πατάτε πάνω
αριστερά το γρανάζι, για να ανοίξουν τα settings. Η υπόλοιπη διαδικασία
είναι ίδια.

 Ευχαριστούμε πολύ! Καλή συνέχεια σε όλους!

Από τη διεύθυνση

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης