14 Μαΐ 2020

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη Δημοτικού


Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020.
Στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου εγγράφονται για το σχολικό έτος 2020-2021,  όσοι μαθητές/τριες  γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014. 
Επειδή το σχολείο μας αυτό το διάστημα θα λειτουργήσει και ως παράρτημα του ΚΕΣΥ, για να αποφύγουμε το συγχρωτισμό η προσέλευση για την εγγραφή των παιδιών σας θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 11:00 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο στο 2810323216.
          Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:
1. Το βιβλιάριο υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
2.   Το Ατομικό Δελτίο Υγείας συμπληρωμένο  από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα υγείας,  το οποίο θα παραλάβετε  από το Σχολείο και θα το προσκομίσετε συμπληρωμένο το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο με την έναρξη των μαθημάτων.
3. Αποδεικτικό στοιχείο στο οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΗ με όνομα παρόχου το ονοματεπώνυμο γονέα του μαθητή, έντυπο Ε1, ενοικιαστήριο  ή  οτιδήποτε  άλλο έγγραφο θα  μπορούσε να αποδείξει  τον  τόπο κατοικίας).
4.   Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου, η οποία εκδίδεται από το νηπιαγωγείο που φοιτά το παιδί και θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.
5.   Πιστοποιητικό γέννησης, θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από το σχολείο.
6.   Αίτηση Γονέα- Κηδεμόνα για την εγγραφή (θα σας δοθεί από το σχολείο).
Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών θα πρέπει να τηρούνται τα        απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά  έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)


Πατήστε τους συνδέσμους για τα αντίστοιχα έγγραφα.



Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

Οι οδοί της περιοχής του σχολείου μας βρίσκονται  στον παρακάτω σύνδεσμο:

  Οδοί

Η περιφέρεια του σχολείου μας φαίνεται στον παρακάτω  χάρτη :

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης