22 Ιουν 2018

Μαθητική Γιορτή-Ενδοσχολικές Παρουσιάσεις!


Σημαντική δράση που προγραμματίστηκε και υλοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων στο 47ο Δημοτικό Σχολείο ήταν οι ενδοσχολικές παρουσιάσεις μέρους του εκπαιδευτικού έργου των μαθητών/τριών.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιάσεις έγιναν την Τρίτη 12 και Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας!

Οι μαθητικές δημιουργίες που παρουσιάστηκαν από τα παιδιά δημιουργήθηκαν στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στο Σχολείο μας, αλλά και σε δράσεις των εκπαιδευτικών των μαθήματων: Τ.Π.Ε, Θεατρικής Αγωγής, Μουσικής Αγωγής και Εικαστικών.

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν οι μαθητές των Α', Β', Γ', Δ' και Ε' Τάξεων. Οι μαθητές της ΣΤ τάξης δεν συμμετείχαν στη μαθητική αυτή γιορτή λόγω της γιορτής αποφοίτησης που είχαν και προετοίμαζαν.

Δόθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες η ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στη σχολική κοινότητα, να λάβουν ανατροφοδότηση, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και να λάβουν μέρος σε μια πρωτόγνωρη για αρκετά παιδιά διαδικασία.

Στόχος όλων των συμμετεχόντων είναι η δράση αυτή να επαναληφθεί και να εξελιχθεί τη νέα σχολική χρονιά.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες το πρόγραμμα των Παρουσιάσεων ανά ημέρα:


Ενδεικτικές Φωτογραφίες από τη διήμερη αυτή μαθητική γιορτή:




 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης