1 Απρ 2018

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο 47ο!

Την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 5.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε στον χώρο του 47ου Δημοτικού Σχολείου Σεμινάριο με τίτλο: «Πρώτες βοήθειες – αντιμετώπιση ατυχημάτων & παθολογικών καταστάσεων σε παιδιά».

Το σεμινάριο διοργάνωσε το 47ο Δημοτικό στα πλαίσια συνεργασίας με το Εργαστήριο Διεπιστημονικής Προσέγγισης για τη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής, του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο διήρκησε 3 ώρες (17:00-20:00) παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.

Ομιλητές ήταν ο κύριος Ροβίθης Μιχαήλ, λέκτορας του τμήματος Νοσηλευτικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου, η κα. Ευθυμίου Άννα, Σχολική νοσηλεύτρια και ο κ. Κωνσταντίνος Κιούκης, φοιτητής Νοσηλευτικής και εθελοντής εκπαιδευτής στις πρώτες βοήθειες.

Το Σεμινάριο ήταν προσαρμοσμένο στις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκπαιδευομένων ενηλίκων και περιλάμβανε εισηγήσεις, επιδείξεις δεξιοτήτων και πρακτική εξάσκηση.

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Σεμιναρίου καθώς και φωτογραφίες από το γεγονός.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ροβίθη, την κα. Ευθυμίου και τον κ. Κιούκη για την άψογη συνεργασία και για τις γνώσεις που μας μετέφεραν στο πολύ σημαντικό θέμα των Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά.

Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Σχολείου στο αντικείμενο αυτό θα συνεχιστεί.






 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης