7 Ιουν 2017

"Στον δρόμο, στον αέρα, στο νερό με ασφάλεια κυκλοφορώ!" (Γ' Τάξη)


Τα παιδιά της Γ’ τάξης έκαναν φέτος ένα ταξίδι στο παρελθόν. Χρησιμοποιήσαμε μία μαγική μηχανή που λέγεται φαντασία και ταξιδέψαμε στα πολύ παλιά χρόνια, όταν οι άνθρωποι ταξίδευαν με γαϊδουράκια και κάρα. Παρακολουθήσαμε όλη την εξέλιξη των μέσων μεταφοράς και φανταστήκαμε πώς θα είναι στο μέλλον.
 
Και φυσικά δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε χωρίς τα κατάλληλα μέτρα προστασίας! Φροντίσαμε να είμαστε ασφαλείς είτε είμαστε επιβάτες, είτε είμαστε οδηγοί, είτε είμαστε πεζοί! Μέσα από παιχνίδια, δραστηριότητες και κατασκευές μάθαμε όλα τα σήματα, τα φανάρια και τον κύριο Κ.Ο.Κ. Κάναμε κι εξάσκηση στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής!
 
Τώρα πια έχουμε το δίπλωμα στο τσεπάκι μας. Γι’ αυτό προσέξτε! Μην τσακώσουμε κανέναν να μην ακολουθεί τους κανόνες κυκλοφορίας γιατί θα δώσουμε κλήση!
 
Και πώς τα μάθαμε όλα αυτά; Πατήστε τον σύνδεσμο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

http://olatousxoleioueukola.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%20%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE


Οι μαθητές της Γ’ τάξης
 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης