20 Ιαν 2014

Ενημέρωση για ημερίδα


Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 ημερίδα, την οποία διοργανώνει η Σχολική Σύμβουλος κ. Στέλα Κουτσουράκη. Το θέμα της ημερίδας είναι «Διαδρομές Φιλαναγνωσίας για να ανακαλύψουμε ξανά τον κόσμο των βιβλίων» και απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των Β΄και Γ΄ τάξεων.

Στόχος της ημερίδας είναι η γνωριμία των εκπαιδευτικών με προγράμματα και δραστηριότητες που μπορούν να καλλιεργήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τη φιλαναγνωσία και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους ή/και η εξοικείωσή τους με εναλλακτικές τεχνικές και προσεγγίσεις σχετικά με τρόπους και μέσα προώθησης της σχέσης των μαθητών με το βιβλίο. 
Η ημερίδα έχει εγκριθεί από την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης. Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών των Β΄ και Γ΄ τάξεων είναι υποχρεωτική, συνεπώς οι Β΄ και Γ΄ τάξεις δε θα λειτουργήσουν κατά την ημέρα της διεξαγωγής της.



 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης