3 Οκτ 2019

STEΑM School Label





























Το 33ο Επιστημονικό Εργαστήριο Προγραμμάτων, στην Τάξη-Εργαστήρι του Μέλλοντος (Future Classroom Lab),οργανώθηκε από τη Scientix και την STEΑM School Label. Διεξήχθη στις Βρυξέλλες τον Σεπτέμβριο του 2019, από την Παρασκευή  20/9 έως το Σάββατο 21/9.
Το γεγονός οργανώθηκε για τους εκπαιδευτικούς που θα πραγματοποιήσουν διάχυση των πληροφοριών για την Scientix και για  τη STEΑM School Label (Ambassador schools).
52 εκπαιδευτικοί από  14 χώρες έλαβαν μέρος,μεταξύ των οποίων και το σχολείο μας με αντιπροσώπους την διευθύντρια κυρία Αθηνά Κρητσωτάκη, την υποδιευθύντρια και εκπαιδευτικό Τελάκη Σοφία και τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής Ρονιώτη Αλέξανδρο.
Η πρόσκληση έγινε  από το European Schoolnet, το οποίο αποτελεί δίκτυο 35 Υπουργείων Παιδείας σε όλη την Ευρώπη, το οποίο δημιούργησε για τα σχολεία της Ευρώπης μια διαδικασία συμβουλευτικής και πιστοποίησης  για την προώθηση των αντικειμένων Science, Technology, Engineering,Arts and Mathematics (STEAM).
Είμαστε από τα ελάχιστα σχολεία της Ελλάδας, αν όχι το πρώτο, που αποσπάει τη σφραγίδα STEAM Label, η οποία αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση για την εξαιρετική επίδοση του σχολείου μας σε αυτόν το μαγικό κόσμο που συνδυάζει τις επιστήμες και την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά!

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης