30 Μαΐ 2019

Θεατρική Παράσταση του Β1: «Όταν μεγαλώσω, θα γίνω…!»

Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, που πλέον μας αποχαιρετά, τα παιδιά του Β1 ασχολήθηκαν με τα επαγγέλματα. Γνώρισαν τα παλιά, πέρασαν στα σύγχρονα κι οραματίστηκαν τα μελλοντικά.

Είδαν την εξέλιξή τους, τις δυσκολίες τους και έβαλαν στόχους για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν να γίνουν, όταν μεγαλώσουν. Μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά μίλησαν με επαγγελματίες, γνώρισαν το τρόπο εργασίας τους και πήραν συμβουλές.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 18:30 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β1 με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού του τμήματος κας Μηλαθιανάκη Μαρίας θα μας παρουσιάσουν μία θεατρική παράσταση με σκετσάκια από διάφορα επαγγέλματα, τα οποία παρουσιάζουν με διασκεδαστικό τρόπο, θέλοντας να περάσουν το μήνυμά τους για τα σημερινά δεδομένα κι ελπίζοντας μια αλλαγή για χάρη του μέλλοντός τους. Η Θεατρική παράσταση έχει τίτλο:  «Όταν μεγαλώσω, θα γίνω…»

Επίσης, στην γιορτή τους τα παιδιά θα τραγουδήσουν με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής του σχολείου κας Μετοχιανάκη Χριστίνας, ενώ θα θυμηθούν στιγμές χαράς, δράσης και μάθησης από την Α’ και Β’ Δημοτικού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Σχολείου μας.
 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης