17 Φεβ 2018

Πώς να σερφάρουμε..χωρίς να ρισκάρουμε!

Ο καθημερινός χρόνος που αφιερώνουν τα παιδιά στο Διαδίκτυο και γενικότερα στον "ψηφιακό κόσμο" ολοένα και αυξάνεται.

Ο κόσμος του Διαδικτύου είναι ένας υπέροχος κόσμος, ωστόσο κρύβει και αρκετούς κινδύνους, για τους οποίους πρέπει τα παιδιά να είναι ενημερωμένα, έτσι ώστε να έχουν τις γνώσεις και τα "εφόδια" να μπορούν να τους αποφύγουν!

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στις 10.00, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου θα είναι στο σχολείο μας, προκειμένου να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τα παιδιά της Ε' και ΣΤ' τάξης για το πολύ σημαντικό θέμα της Ασφαλούς Χρήσης του Διαδικτύου.

Πολλοί είναι οι άξονες του κρίσιμου αυτού θέματος και προσδοκούμε μέσα από την εκδήλωση αυτή οι μαθητές και μαθήτριες να προβληματιστούν και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και την "συμπεριφορά" τους στον κόσμο του διαδικτύου. 

Στο προσεχές μέλλον, την εκδήλωση αυτή θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της πρόσκλησης - αφίσας για την ομιλία του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου στο σχολείο μας, ανήκει στη μαθήτρια του Ε2 Δήμητρα Βροντάκη.
 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης