6 Μαρ 2014

Πρόσκληση των εκπαιδευτικών Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄τάξεων σε επιμορφωτικές ημερίδες



   
   Καλούνται οι δάσκαλοι/ες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των σχολείων 5ης περιφέρειας σε επιμορφωτικές ημερίδες με θέμα: «Διαμορφώνοντας πολυπρισματικά και πολυτροπικά περιβάλλοντα στη διδασκαλία της Ιστορίας».
        Στόχος τους είναι η γνωριμία των εκπαιδευτικών με εργαλεία και εφαρμογές ΤΠΕ που μπορούν να εμπλουτίσουν δημιουργικά τη διδασκαλία και να ενισχύσουν ευχάριστα τη μάθηση καθώς και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους σε θέματα ιστορικής εκπαίδευσης και η εξοικείωσή τους με εναλλακτικές προσεγγίσεις της Ιστορικής γνώσης και πληροφορίας.
        Σας γνωρίζουμε ότι οι ημερίδες έχουν εγκριθεί από την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με τη με αριθμ.: 1651/05-03-2014 απόφασή της και θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του ΠΕΚ Ηρακλείου, ως εξής:
  •   την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 για τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ΄τάξης
  •   την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 για τους εκπαιδευτικούς της Ε΄τάξης
  •   την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 για τους εκπαιδευτικούς της Δ΄τάξης
        Οι Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξεις δεν θα λειτουργήσουν κατά την ημέρα της διεξαγωγής καθεμιάς από αυτές. 
Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων είναι υποχρεωτική. Μπορούν να συμμετάσχουν και εκπαιδευτικοί της Παράλληλης Στήριξης που απασχολούνται αποκλειστικά στις τάξεις αυτές.
 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης